GVS

GVS Elipse puolinaamaripakkaus A2P3 RD, koko S/M (SPR495)

Käyttövalmis puolinaamari vaihdettavalla A2P3 R D yhdistelmäsuodatinparilla. Hiukkassuodatus ja kaasusuodatus aktiivihiilisuodattimella. Maskin koko S/M.

Heti omasta varastosta

Hinta: 56,90  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 5,90 € Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteestä (Lähellä-paketti, 2-3 vrk)

Määrä: kpl

Tiedostot

Takuuaika: 24 kk

GVS Elipse puolinaamaripakkaus A2P3 RD, koko S/M

Käyttövalmis puolinaamarimallinen hengityksensuojain vaihdettavalla A2P3 R D yhdistelmäsuodatinparilla. Hiukkassuodatus ja kaasusuodatus aktiivihiilisuodattimella. GVS High Performance -sarjan malli, joka on pieneen kokoonsa nähden yksi markkinoiden kevyimpiä ja tehokkaimpia puolinaamareita, ja suunniteltu toimimaan pitkään myös äärilämpötiloissa. Muotoilun ansiosta yhteensopivuus on erinomainen muiden suojainten, kuten kokokasvosuojainten, kuulosuojainten ja työkypärien kanssa. Mallinro SPR495

Käyttöalue

Maalaaminen, lakkaaminen, kyllästäminen, pinnoittaminen, maalipintojen korjaaminen, liimaaminen, liuottimien ja torjunta-aineiden suihkuttaminen ja käsittely, mikrobivauriorakenteiden purkaminen, metalliteollisuus, katujen, teiden ja kattojen rakentaminen ja ylläpito (bitumin käsittely), pölyn, hitsauskaasujen, mikro-organismien kuten bakteerien ja virusten kanssa jne. kanssa. Suosittu malli laiva- ja autoteollisuudessa sekä rakennusalalla.

Huomattavan suuri sisäänhengityspinta-ala yhdistettynä suun edessä olevaan suurikokoiseen poistoilmaventtiiliin minimoi hengitysvastuksen ja ehkäisee kosteuden kertymistä naamarin sisäpuolelle. Suodattimissa vettä hylkivä rakenne ja ne ovat uudelleenkäytettäviä. 4-pistepääpanta lisää käyttömukavuutta käyttöolosuhteiden muuttuessa ja on suunniteltu turvalliseen käyttöön myös erittäin kosteissa ja märissä työskentelyolosuhteissa.

Materiaalit

Pehmeitä, hajuttomia, hypoallergeenisiä, ihoystävällisiä ja lateksi- sekä silikonivapaita.
Kasvo-osa TPE (Thermo Plastic Elastomer), jota on miellyttävää käyttää myös pitkiä jaksoja yhtäjaksoisesti.

Mukana tulevat A2P3 RD suodattimet

A = Suodattaa orgaanisia kaasuja ja höyryjä, joiden kiehumispiste >65 °C. Ruskea väri suodattimen kyljessä. (Kaasumolekyylit ovat niin pieniä molekyylejä että menevät hiukkassuodattimen läpi).
2 = Kaasun tiheys keskiluokkaa, alle 5000 ppm (=5000 ml/m3).
P3 = Tehokkain hiukkassuodatusluokka pölyltä, sumulta ja höyryltä, jossa on esim. mikro-organismeja, kuten bakteereja ja viruksia, kipsiä, puu- tai tekstiilikuituja, marmoria, titaanioksidia, vuolukiveä, kivivillaa, puhdistusaineita, öljyä, mausteita, suolaa, rehua jne. Suojaa pölyltä, joka voi aiheuttaa keuhkosairauksia, jota aiheuttaa mm. puuvilla, grafiitti, kaoliini, sinkki ja alumiini. Suojaa myös haitalliselta pölyltä, jota aiheuttaa mm. kivihiili, asbesti (tarkista aina kohdekohtainen purkuohjeistus), bauksiitti, kvartsi ja rautamalmi. Suojaa myös myrkylliseltä pölyltä, jota aiheuttaa mm. mangaani, lyijy ja kromi.
Tehokkuus: 99,98 % (0,3 mikrometrin hiukkaskokoon asti).
R = Uudelleenkäytettävät suodattimet
D = Suodattimet on testattu vapaaehtoisen dolomiittitestin mukaisesti, eli naamaria voi käyttää alhaisen hengitysvasteen säilyttäen pitkiäkin aikoja sakeassa pölyssä. Testissä mitataan suodatustehokkuutta hiukkasilta simuloiden kaivosolosuhteita. Alhaisen hengitysvasteen ansiosta käyttäjän rasittuminen on vähäisempää ja työskentely mielekkäämpää

Suodattimen käyttöaika

Voidaan käyttää kunnes suodatin on tukossa ja hengitys muuttuu epämiellyttäväksi tai aktiivihiili on kulunut loppuun ja käyttäjä maistaa tai haistaa hajun (vaikuttavina tekijöinä hiukkasten/kaasun määrä ja hengitystiheys). Suodatusteho pysyy samana koko käyttöajan.
Jos yhdistelmäsuodattimessa P3 hiukkassuodatin tukkeutuu hiukkasista ennen kuin kaasuilta suojaava aktiivihiilisuodatin on käyttöikänsä lopussa, voidaan vaihtaa vain hiukkassuodatin, eikä tarvitse vaihtaa puolinaamarin varsinaista suodatinta. Tällöin vaihdetaan vain irroitettava GVS Elipse High P3 hiukkassuodatinpari.

Ominaisuuksia

  • Suodatintyyppi: HESPA (High Efficiency Synthetic Particulate Airfilter), High Activated Carbon
  • Huokosten läpimitta: 0,3 mikrometriä (=millimetrin tuhannesosaa) 
  • Sertifiointi: Puolinaamari CE EN 140, EAC. Suodatin CE EN EN14387+A2P3 R D, EAC.
  • Käyttölämpötila: -30 °C - +70 °C
  • Kokonaispaino: 368 g.  
  • Varastointi-ikä: 3 vuotta
  • Valmistusmaa Iso-Britannia.
  • Saatavilla kaksi kokoa: S/M ja M/L
  • Malli SPR495

Pakkauksen sisältö

Puolinaamari, 2 x A2P3 R D High Performance suodatinelementti, päähihnasto.

Suositeltavat lisävarusteet

GVS Elipse Integra kuljetuskotelo (SPM007)

Suodatinvalikoima

GVS Elipse High Performance A2P3 RD yhdistelmäsuodatinpari vakiomalli (SPR497)
GVS Elipse High Performance P3 Filter hiukkassuodatinpari (SPM523)
GVS Elipse High Performance P3 Filter Lid pidikkeet hiukkassuodattimille (SPM524)
GVS Elipse High Performance ABEK1P3 R D yhdistelmäsuodatinpari (SPR492)
GVS Elipse High Performance A1 kaasusuodatinpari (SPR513)
GVS Elipse High Performance E1 kaasusuodatinpari (SPR516)
GVS Elipse High Performance AE1 kaasusuodatinpari (SPR519)
GVS Elipse High Performance ABEK1 kaasusuodatinpari (SPR489)

Tuotevideot
 
Arvostele tämä tuote

11.05.2020 - Pekka

Jos olisi saatavissa mustakuoriset suotimet niin täydet pisteet tulisi, sivuseikkahan se on, mutta ajattelin testata sitä klubeilla kun koronan jälkeen avautuvat. Maalasin akryyrivärillä mustaksi ja lakkasin, sopii näin se sosiaalisiin tilanteisiin paremmin, ja sopii moniin eri pukeutumistyyleihin.

Tehokas p3-suodatus, istuu hyvin, joskin isoilla käsilläni oli vaikea sulkea poistoventtiiliä ilmatiiviyden varmistamiseksi päällepuettaessa. Sisääntuloilma kulkee vaivattomasti, joka sopii hyvin remontti- ja puutarhakäyttöön, jossa hengitystiheys kasvaa.

Vinkkeinä, että parransänki kannattaa ajaa ilmatiiviyttä varten, ja sisään maskiin ylös ja alas kannattaa laittaa meikkilaput imemään kosteutta, pumpuli on huonompi vaihtoehto, koska siitä irtoaa nöyhtää, joka voi tukkia sisääntulo- ja poistoilman venttiilit. Käytön jälkeen kannattaa puhdistaa sisältä ja ulkoa esim. saippualiuoksella tai klorinilla - näin se on raikas seuraavaan käyttöön.

Monikäyttöinen hengityssuojain, joka pitää bakteerit, virukset, pienhiukkaset ja kaasut loitolla niin maataloudessa kuin laboratorio- ja kriisinhallintatasolla. Kiinnostava havainto oli, että monet tuoksut korostuvat joita ei normaalisti havaitse, koska näiden molekyylit pääsevät lävitse, terveyshaittojahan näistä ei kylläkään ole. Suosittelen!

Lisävinkkinä valmistajalle olisi värivaihtoehdot kumirungossa ja vaihtosuodattimien designissa ja värivalikoimassa. Kommunikaatiota helpottaisi sisäänrakennettu nappiparistolla toteutettu mikrofoni ja mikrokaiutin, jotka olisi helppo toteuttaa vähävirtaisesti d-luokan vahvistimella. Poistoilmalle voisi myös kehittää modulaarisia vaihtoehtoja. Tässä on paljon modaus-potentiaalia asiasta kiinnostuneelle käyttäjälle ja tuotekehittelijälle.

30.04.2020 - just say no to plague

Käyttömukavuus erinomainen, maski on mukava naamalla ja hengitys kulkee. Nopeasta toimituksesta plussaa.