ISOtunes kuulonsuojaimet työhön ja vapaa-aikaan

ISOtunes FREE 2.0 langaton bluetooth korvatulppa (EN352)

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Päivitetty versio suuren suosion saaneesta ISOtunes FREE bt korvatulpasta!

ISOtunes FREE - Äärimmäisen kevyet, aidosti langattomat bluetooth korvatulpat, jotka on hyväksytty myös teollisuusympäristössä (EN352-2 hyväksyntä). Taustamelun eristävän mikrofonin ansiosta voit hoitaa myös puhelut ympäristön äänten häiritsemättä.

HUOM. Hygieniatuote, ei palautusoikeutta.
 

Heti omasta varastosta

Hinta: 129,00  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 5,90 € Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteestä (Lähellä-paketti, 2-3 vrk)

Määrä: kpl

Tiedostot

Takuuaika: 12 kk

ISOtunes FREE 2.0 langaton bluetooth korvatulppa (EN352)

ISOtunes FREE 2.0 on päivitetty versio suuren suosion saaneesta ISOtunes FREE bluetooth korvatulpista.

Parempi suojausarvo SNR31 - Uusi Bluetooth-versio 5.2 - Parempi käytettävyys & parannetut ominaisuudet - Helpompi bluetooth-yhteyden luonti


Äärimmäisen kevyet, aidosti langattomat bluetooth korvatulpat sujuvaan ja mukavaan työntekoon, nyt entistä paremmilla ominaisuuksilla. ISOtunes FREE 2.0 korvatulpilla on EN352-2 kuulonsuojainhyväksyntä ja sopivat näin kuulonsuojaimiksi myös vaativissa ympäristöissä, kuten teollisuudessa. ISOtunes FREE 2.0 on erinomainen kuulonsuojain työympäristöihin, joissa tavanomaisia kupusuojaimia ei voida käyttää tai työympäristön olosuhteet ovat erityisen vaativat, esim. kuumuus. Korvatulpat soveltuvat myös erityisen hyvin käytettäväksi yhdessä muiden henkilösuojainten, kuten kypärien, kasvonsuojainten ja hengityssuojainten kanssa.

Bluetooth yhteyden avulla yhdistät puhelimesi ja kuulonsuojaimet, hoidat tulevat puhelut ja kuuntelet musiikkia ilman häiritseviä välijohtoja samalla kun jatkat töitäsi. Voit kuunnella radiota tai musiikkia kännykän (mp3, nettiradio, streaming -palvelut) kautta ja samalla kuulosi pysyy suojattuna. Melua vaimentava puhemikrofoni eristää tasaisen taustamelun, eikä se pääse häiritsemään puhelun aikana. Siksi voit hoitaa tärkeät puhelusi myös kesken työteon, ympäristön melun häiritsemättä. Kovassa melussa työskennellessä suosittelemme käytettäväksi kuulonsuojaimia ulkoisella melukompensoidulla mikrofonilla kuten Hellberg Xstream LD bluetooth + puomimikrofoni tai 3M Peltor WS Alert XP APP bluetooth MRX21A5WS6, SNR30

ISOtunes FREE 2.0 korvatulpat asettuvat tukevasti korviisi ja vaimentavat ympäristön äänet tehokkaasti. SafeMax äänitason rajoitin pitää huolta, ettei nappikuulokkeiden oma äänentuotanto ylitä 79 dB. Korvatulpat ovat myös hygieeninen valinta, sillä ne voi pestä. Pakkauksessa tulee yksi pari jokaista kokoa Memory foam vaahtomuovia olevia ISOtunes TRILOGY vaihtotulppia, sekä silikoniset kuusenmalliset tulpat, joten sopivaa kokoa ei tarvitse tilausvaiheessa tietää. Jatkossa sopivan tulpan löydyttyä voi tarvikkeena tilata juuri itselleen sopivia tulppia.
Huom. silikonisia vaihtotulppia ei ole hyväksytty kuulonsuojaukseen, joten niitä voi käyttää silloin, kun kuulonsuojaus ei ole edellytyksenä.

ISOtunes FREE 2.0 kuulokkeilla akunkesto on vähintään 7 tuntia. Säilytyskotelo on samalla latausasema, jonka avulla voit ladata kuulokkeet kahdesti ja saada 14 tuntia lisäaikaa. Näin kokonaiskäyttöaika on jopa 21 tuntia! Nappikuulokkeet voi ladata joko latauskotelon kautta verkkovirrasta tai käyttää latauskoteloa virtapankkina. Suoraan latauskotelon kautta ladattuna lataus kestää 1,5 tuntia. Latauskotelon lataus täyteen kestää 2 tuntia.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • bluetooth 5.2 - parempi yhteyden laatu
  • akunkesto 7+ tuntia, 14+ lisää latauskotelon kanssa
  • latausaika 2h
  • valmiusaika jopa 120 h
  • suojattu pölyltä, hieltä ja vedeltä (IP45)
  • AptX äänenlaatu
  • paino vain 4,5g/yksikkö
  • SafeMax sisäinen äänenrajoitin 79 dB
  • EN352-2 hyväksytyt kuulonsuojaimet
  • SNR31 (TRILOGY tulpilla)
Tuotekoodi IT-72

Pakkauksen sisältö

ISOtunes FREE 2.0 bluetooth korvatulpat, latauskotelo, 3 paria ISOtunes Short TRILOGY varatulppia (koot S/M/L), 3 paria kuusenmallisia silikonitulppia, USB latauskaapeli (C-USB), käyttöohje.

HUOM. Hygieniatuote, jolla ei normaalia peruutusoikeutta.

Suuremmat erät saatavuus 5-10 vrk.

Tuotevideot

K: Miten ISOtunes FREE eroaa tavallisista bluetooth kuulokkeista?

V: ISOtunes korvatulpilla on kuulonsuojainluokitus ja määritelty SNR arvo. Normaalit bluetooth nappikuulokkeet ovat nimensä mukaisesti vain kuulokkeita, jotka nekin kyllä vaimentavat jonkun verran, mutta vaimennuksella ei ole mitään hyväksyntää eikä annettua arvoa, johon verrata. Lisäksi jotta voidaan puhua kuulonsuojaimista, on ISOtunes korvatulpissa äänentasonrajoitin, joten laite itsessään ei tuota ääntä yli 79 dB voimakkuuden (poikkeuksena musta FREE, jossa rajoitin 85 dB eikä se näin ollen täytä Eurooppalaista EN352 standardia). Normaalit nappikuulokkeet voivat tuottaa huomattavastikin yli näiden arvojen, ja aiheuttaa jopa kuulovauriota itsessään pitkäaikaisessa käytössä.

Tuon EN352 hyväksynnän myötä nämä korvatulpat ovat hyväksytyt myös ympäristöissä, joissa vaaditaan kuulonsuojausta.
Poikkeuksena ISOtunes FREE musta, jolla ei ole hyväksyntää juuri tuon suuremman äänentason takia, mutta joka toki käy olosuhteisiin, joissa kuulonsuojaus ei vaadi hyväksyntää.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.