ISOtunes kuulonsuojaimet työhön ja vapaa-aikaan

ISOtunes FREE Aware kuuleva BT korvatulppa (EN352)

Vihdoinkin langattomat ISOtunes bluetooth korvatulpat myös kuulevana!

ISOtunes FREE Aware EN352 - Äärimmäisen kevyet, aidosti langattomat bluetooth korvatulpat - nyt lisättynä ympäristönkuuntelulla!
Taustamelun eristävän mikrofonin ansiosta voit hoitaa myös puhelut ympäristön äänten häiritsemättä.

HUOM. Hygieniatuote, ei palautusoikeutta.

Heti omasta varastosta

Hinta: 179,00  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 5,90 € Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteestä (Lähellä-paketti, 2-3 vrk)

Määrä: kpl

Tiedostot

Takuuaika: 12 kk

ISOtunes FREE Aware EN352 langaton & kuuleva bluetooth korvatulppa

Tätä on odotettu! Vihdoin suositut bluetooth korvatulpat myös ympäristönkuuntelulla!

Äärimmäisen kevyet, aidosti langattomat ISOtunes FREE Aware kuulevat bluetooth korvatulpat sujuvaan ja mukavaan työntekoon. ISOtunes FREE Aware on erinomainen kuulonsuojain työympäristöihin, joissa tavanomaisia kupusuojaimia ei voida käyttää tai työympäristön olosuhteet ovat erityisen vaativat, esim. kuumuus. ISOtunes FREE Aware EN352 on hyväksytty myös teollisuusympäristössä (EN352-2 hyväksyntä). Bluetooth yhteydellä kuuntelet mitä haluat, missä haluat riippumatta ympäristöstä, ja kuulevan toiminnon ansiosta kuulet mitä ympäristössä tapahtuu. Korvatulpat soveltuvat myös erityisen hyvin käytettäväksi yhdessä muiden henkilösuojainten, kuten kypärien, kasvonsuojainten ja hengityssuojainten kanssa.

ISOtunes FREE Aware korvatulpissa on akun säästämiseksi automaattinen virrankatkaisu jos bluetooth-yhteyttä ei ole ollut kahteen tuntiin.

Bluetooth yhteys
Bluetooth yhteyden avulla yhdistät puhelimesi ja kuulonsuojaimet, hoidat tulevat puhelut ja kuuntelet musiikkia ilman häiritseviä välijohtoja samalla kun jatkat töitäsi. Voit kuunnella radiota tai musiikkia kännykän (mp3, nettiradio, streaming -palvelut) kautta ja samalla kuulosi pysyy suojattuna. Puhemikrofoni eristää tasaisen taustamelun, eikä se pääse häiritsemään puhelun aikana. Siksi voit hoitaa tärkeät puhelusi ympäristön melun häiritsemättä. Kovassa melussa työskennellessä suosittelemme käytettäväksi kuulonsuojaimia ulkoisella melukompensoidulla mikrofonilla kuten Hellberg Xstream LD bluetooth + puomimikrofoni tai 3M Peltor WS Alert XP APP bluetooth MRX21A5WS6, SNR30

Aware -tekniikka™
ISOtunes FREE Aware EN352 kuulonsuojaimet käyttävät taktista Aware -tekniikkaa. Tämä mikrofonitekniikka mahdollistaa käyttäjän kuulevan ympäristön äänet aina turvallisella kuuntelutasolla. Kun ympäröivä melu ylittää turvallisen kuuntelun tason, mikrofonitekniikka vastaa välittömästi ja vaimentaa turvalliselle tasolle.
Tämä ominaisuus kytkeytyy automaattisesti päälle, kun tämä tuote kytkeytyy päälle ja äänenvoimakkuuden säätäminen on helppoa.

ISOtunes FREE Aware korvatulpat asettuvat tukevasti korviisi ja vaimentavat ympäristön äänet tehokkaasti. Elektroninen äänitason rajoitin pitää huolta, ettei nappikuulokkeiden oma äänentuotanto ylitä 79 dB (=EN352-2 hyväksytty).

Korvatulpat ovat myös hygieeninen valinta, sillä ne voi pestä. Pakkauksessa tulee yksi pari jokaista kokoa Memory foam vaahtomuovia olevia ISOtunes TRILOGY vaihtotulppia, sekä silikoniset kuusenmalliset tulpat, joten sopivaa kokoa ei tarvitse tilausvaiheessa tietää. Jatkossa sopivan tulpan löydyttyä voi tarvikkeena tilata juuri itselleen sopivia tulppia.
Huom. silikonisia vaihtotulppia ei ole hyväksytty kuulonsuojaukseen, joten niitä voi käyttää silloin, kun kuulonsuojaus ei ole edellytyksenä.

ISOtunes FREE Aware kuulokkeilla akunkesto on vähintään 13 tuntia. Säilytyskotelo on samalla latausasema, jonka avulla voit ladata kuulokkeet kahdesti ja saada noin 30 tuntia lisäaikaa. Nappikuulokkeet voi ladata joko latauskotelon kautta verkkovirrasta tai käyttää latauskoteloa virtapankkina. Suoraan latauskotelon kautta ladattuna lataus kestää 2 tuntia.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • EN352 hyväksytty kuulonsuojain
 • Bluetooth 5.2
 • Ympäristönkuuntelu, ts. kuuleva ominaisuus
 • Äärimmäisen kevyt - yhden tulpan paino 8g
 • Akunkesto 13 tuntia
 • Valmiusaika 60 tuntia
 • Automaattinen virrankatkaisu jos ei bt yhteyttä kahteen tuntiin
 • Latausaika 2 tuntia
 • Pöly- ja vesitiivis (IP67)
 • Taustamelun vaimennus myös puhelun aikana
 • Elektroninen sisäinen äänenrajoitin 79 dB
 • SNR 32 TRILOGY tulpilla
Tuotenro IT-16.

Pakkauksen sisältö

ISOtunes FREE Aware EN352 kuulevat bluetooth korvatulpat, latauskotelo ja rannehihna, 3 paria Short ISOtunes TRILOGY varatulppia (koot S/M/L), 3 paria Tall ISOtunes TRILOGY varatulppia (koot S/M/L), 1 pari kuusenmallisia silikonitulppia, USB latauskaapeli (C-USB), käyttöohje.

HUOM. Hygieniatuote, jolla ei normaalia peruutusoikeutta.

Suuremmat erät saatavuus 5-10 vrk.
 

Tuotevideot
Arvostele tämä tuote

07.09.2023 - P

Toimii yksin työskennellessä ok. Iso viive toisen ja oman puheen jälkeen. Puolet jää kuulematta. Välillä mykistää ilman syytä eikä palaudu ilman resettiä. Ei vielä valmis tuote toimintansa osalta muihin verrattuna.

29.09.2022 - Pettynyt koneistaja

Olin kaipailut suojaimia joita voisin käyttää koko ajan. Erehdyin ostamaan nämä ja voin sanoa, että AWARE saa kaikki äänet kuulostamaan luonnottomilta, oma ääni kaikuu ja puhelimen kanssa pitää yrittää saada epätovoisesti naputtelemalla pois päältä. Näiden kuuelmis ominaisuus kytkeytyy myös koko ajan pois päältä kun taustalla on jotain ääntä. Voi olla että vihreä ei EN352 versio toimisi paremmin, mutta ei huvita edes kokeilla kun näitä ei voi edes palauttaa.

- Agripalvelu.fi vastaa -
Ympäristönkuuntelutoiminto soveltuu parhaiten impulssimaiseen meluun, jolloin yli 79 dB ylittävät äänet suodatetaan turvalliselle tasolle. Jos ulkopuolinen melu ylittää tasaisesti 79 dB, pysyy ympäristönäänten suodatus koko ajan aktiivisena eikä siinä tilanteesta ominaisuudesta ole käytännössä hyötyä. Tällöin kannattaa ympäristökuuntelu laittaa pois siksi aikaa kun työskentelee sellaisessa ympäristössä.

ISOtunes suojaimilla on 30 päivän tyytyväisyystakuu, jonka puitteissa suojaimet on mahdollista palauttaa ja suojainten osuus hyvitetään.