Sundström

Sundström SR 515 ABE1-kaasusuodatin puhallinsuojaimeen

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Kaasuilta ja höyryiltä suojaava suodatin, jossa on optimoitu imeytyminen.
Sundström puhallinsuojaimiin SR 500 / SR 500 EX

Heti omasta varastosta

Hinta: 39,50  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 5,90 € Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteestä (Lähellä-paketti, 2-3 vrk)

Määrä: kpl

Tiedostot

Sundström SR 515 ABE1-kaasusuodatin puhallinsuojaimeen, 1 kpl

Suodatin SR 515 ABE1 suojautumiseen orgaanisilta yhdisteiltä, joiden kiehumispiste on yli 65 °C, epäorgaanisilta ja happamilta kaasuilta.

Katso myös ABEK-P3 yhdistelmäsuodatin Sundström SR 599 A1BE2K1-Hg-P3 yhdistelmäsuodatin puhallinsuojaimeen

515 ABE1 -kaasusuodatin on tarkoitettu käytettäväksi SR 500-/SR 500 EX -puhaltimessa. Suojaa seuraavilta kaasuilta/höyryiltä: Tyyppi A suojaa orgaanisilta kaasuilta ja höyryiltä, kuten liuottimilta, joiden kiehumispiste > +65 °C. Tyyppi B suojaa epäorgaanisilta kaasuilta ja höyryiltä, kuten kloori, rikkivety ja syaanivety. Tyyppi E suojaa happamilta kaasuilta ja höyryiltä, kuten rikkidioksidilta ja fluorivedyltä. SR 500/SR 500 EX -puhaltimessa on aina käytettävä kahta hiukkassuodatinta tai kahta kaasu- ja hiukkassuodattimista koostuvaa yhdistelmäsuodatinta.

Tämä suodatin soveltuu hyvin esim. kauneudenhoitoalla (ripsien pidennyksessä käytettävä ripsiliima, rakennekynnet) syntyviin liimahöyryihin. Suosittelemme aina tutustumaan käytettävän aineen käyttöturvallisuustiedotteeseen.

Kukin kaasusuodatin suojaa erityiseltä aineelta tai aineryhmältä. Kaasusuodatin absorboi tietyn määrän epäpuhtauksia, kunnes se kyllästyy. Kyllästymisen jälkeen epäpuhtauksia vuotaa yhä enemmän. Suodatin pitää vaihtaa hyvissä ajoin ennen kuin näin tapahtuu. Tämä on parasta tehdä työpaikan altistumismittausten jälkeen. Kun tämä ei ole mahdollista, suosittelemme suodattimen vaihtamista yhden työviikon jälkeen tai aikaisemmin, jos havaitaan epäpuhtauksien hajua tai makua.

Huomaa, että kaasusuodatin on yhdistettävä hiukkassuodattimeen SR 510 P3 puhaltimen käyttöiän pidentämiseksi.
Käytä aina SR 221 -esisuodatinta, joka suojaa pääsuodattimia ennenaikaiselta tukkeutumiselta.

Suuremmat erät saatavuus 2-5 vrk.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.