Sundström

Sundström SR 510 P3 R hiukkassuodatin

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Sundström SR 510 P3 hiukkassuodatin. Suodatinta SR 510 käytetään erikseen tai yhdessä kaasunsuodattimen kanssa. SR 510:tä voidaan käyttää Sundströmin kaikissa suodatinsuojaimissa.

Tilapäisesti loppu - Toimitusaika ei tiedossa

Toimitusaika ei tiedossa

Hinta: 9,50  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 5,90 € Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteestä (Lähellä-paketti)

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tiedostot

Sundström SR 510 P3 R hiukkassuodatin

Tilapäisesti loppu - Toimitusaika ei tiedossa
Korvaava tuote puhallinsuojaimeen Sundström SR 710 P3 hiukkassuodatin puhallinsuojaimeen Huom! ei voi yhdistää kaasusuodattimeen!
Jos tarvitset yhdistelmäsuodattimen puhallinsuojaimeen, kts. Sundström SR 599 A1BE2K1-Hg-Pe yhdistelmäsuodatin puhallinsuojaimeen


Sundströmin hiukkassuodatin on mekaaninen suodatin, joka vangitsee hiukkaset suodatinmateriaaliin. Kun kertyneiden hiukkasten määrä kasvaa, kasvaa myös hengitysvastus. Vaihda suodatin 2 - 4 viikon kuluttua tai aikaisemmin, jos hengitys vaikeutuu. Suodatin, jota on käsitelty kovakouraisesti ja esimerkiksi altistettu mekaaniselle paineelle tai joka vaikuttaa vahingoittuneelta, pitää vaihtaa välittömästi.

SR 510 on P3 R luokan hiukkassuodatin erittäin korkealla erotusasteella (>99,97 %) ja suurella aktiivisella suodatinpinta-alalla (13 dm3). Suodatin suojaa kaikenlaisilta hiukkasilta, sekä kiinteiltä että nestemäisiltä. Suodatinta SR 510 käytetään erikseen tai yhdessä kaasunsuodattimen kanssa. SR 510:tä voidaan käyttää Sundströmin kaikissa suodatinsuojaimissa.

Yhteensopivat tuotteet

SR 510, P3 R* -hiukkassuodatin on suunniteltu käytettäväksi yhdessä Sundströmin puolinaamareiden, kokonaamareiden ja SR 500-/SR 500 EX-/SR 700 -puhaltimen kanssa. Suodatin suojaa kaikenlaisilta hiukkasepäpuhtauksilta. Hiukkassuodatin voidaan helposti yhdistää Sundströmin suodatinmalliston kaasusuodattimiin, jolloin saadaan suojaus myös kaasuilta ja höyryiltä esim. ruiskumaalauksen aikana. Hiukkassuodatin tulee yhdistää SR 221 -esisuodattimen kanssa, joka pidentää hiukkassuodattimen käyttöikää. SR 500/SR 500 EX -puhaltimessa on aina käytettävä kahta hiukkassuodatinta tai kahta kaasu- ja hiukkassuodattimista koostuvaa yhdistelmäsuodatinta. *R (Uudelleenkäytettävä): Suodatin on tarkoitettu käytettäväksi pidempään kuin yhden työvuoron ajan.

Suuremmat erät saatavuus 2-5 vrk.

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.