Sundström

Sundström SR 221 esisuodatin, 5 suodatinta

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Esisuodatinpussi SR221, 5 kpl.
Huom. ei sisällä esisuodattimen pidikettä.

Heti omasta varastosta

Hinta: 2,70  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 3,90 € Toimitus kirjeenä, 2-3 vrk

Määrä: kpl

Sundström SR 221 esisuodatin, sis. 5 esisuodatinta

Esisuodatin SR 221 on suodatin ilman erillistä suojavaikutusta. Sitä voi käyttää vain yhdessä pääsuodattimen kanssa jälkimmäisen käyttöajan pidentämiseksi. Esisuodattimen tarkoituksena on siepata suurempia ei-hengitettäviä hiukkasia, jotka muuten tekisivät pääsuodattimesta liian nopeasti käyttökelvottoman.

SR 221 -esisuodatin on levy, joka on suunniteltu suodattamaan karkeat hiukkaset ja pidentämään SR 510 P3 R - ja SR 710 P3 R -hiukkassuodattimien, SR 299-2 ABEK1-Hg-P3 R - ja SR 599 A1BE2K1-Hg-P3 R -yhdistelmäsuodattimien käyttöikää. Esisuodatin asennetaan esisuodatinpidikkeeseen ja napsautetaan sitten hiukkas- tai yhdistelmäsuodattimeen.

Pääsuodattimen käyttöaika pitenee huomattavasti, jos esisuodatin SR 221 vaihdetaan usein – vähintään kerran työpäivän aikana.
HUOM! Esisuodatin ei voi korvata hiukkassuodatinta.

Esisuodatinta suositellaan aina käytettäväksi sekä hiukkas-, että kaasunsuodattimen kanssa. Esisuodattimen käyttö pidentää varsinaisen suodattimen käyttöikää. Se suodattaa suuret hiukkaset ja aerosolit, jotka muuten tukkisivat pääsuodattimen ennenaikaisesti.
 
Esisuodattimen pidin SR 5153 (myydään erikseen) on tarkoitettu esisuodattimen kiinnittämiseen varsinaisen suodattimen päälle. Esisuodattimen pidintä käytetään myös tiiveystestin suorittamiseen SR 322 testilevyn avulla.

Huom. EI sisällä esisuodattimen pidintä.

Suuremmat erät saatavuus 2-5 vrk.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.