Sundström

Sundström SR 218 A2 -kaasusuodatin

Kaasuilta ja höyryiltä suojaava suodatin, jossa on optimoitu imeytyminen.

Heti omasta varastosta

Hinta: 11,90  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 5,90 € Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteestä (Lähellä-paketti, 2-3 vrk)

Määrä: kpl

Tiedostot

Sundström SR 218 A2 -kaasusuodatin, 1 kpl

Kaasuilta ja höyryiltä suojaava suodatin, jossa on optimoitu imeytyminen.

2 luokan SR 218 -kaasusuodatin on suunniteltu käytettäväksi Sundströmin puoli- ja kokonaamareiden kanssa. Suodattimen ovat tyyppiä A ja suojaavat orgaanisilta kaasuilta ja höyryiltä, kuten liuottimilta, joiden kiehumispiste > +65 °C. Kaasusuodatin voidaan yhdistää helposti SR 510 P3 R -hiukkassuodattimeen, jolloin saadaan suojaus myös aerosoleilta (hiukkaset), esim. ruiskumaalauksen aikana.

Kukin kaasusuodatin suojaa erityiseltä aineelta tai aineryhmältä. Kaasusuodatin absorboi tietyn määrän epäpuhtauksia, kunnes se kyllästyy. Kyllästymisen jälkeen epäpuhtauksia vuotaa yhä enemmän. Suodatin pitää vaihtaa hyvissä ajoin ennen kuin näin tapahtuu. Tämä on parasta tehdä työpaikan altistumismittausten jälkeen. Kun tämä ei ole mahdollista, suosittelemme suodattimen vaihtamista yhden työviikon jälkeen tai aikaisemmin, jos havaitaan epäpuhtauksien hajua tai makua.

Suojaa orgaanisilta yhdisteiltä, joiden kiehumispiste on yli 65° C. Esim. maalien, liimojen ja lakkojenvalmistus, sekä käyttö (mm lakkabensiini, tolueeni, styreeni, tärpätti ja asetoni).

Huom. Puhallinsuojaimeen tarvitset suodattimen Sundström SR 518.

Suuremmat erät saatavuus 2-5 vrk.

Arvostele tämä tuote

21.08.2020 - Jalmari

Nopea toimitus, hinta kohdillaan ja tuotteessa riittävästi jäljellä käyttöaikaa. Tuote taattua Sundström laatua.