ISOtunes

ISOtunes PRO 2.0 bluetooth korvatulppa (EN352)

Uudistettu versio suositusta ISOtunes PRO mallista entistä paremmilla ominaisuuksilla! Langattomat bluetooth korvatulpat sujuvaan ja mukavaan työntekoon. ISOtunes PRO 2.0 kuulokkeet saat liitettyä kahteen laitteeseen.

ISOtunes PRO 2.0 korvatulpilla on EN352-2 kuulonsuojainhyväksyntä ja sopivat näin kuulonsuojaimiksi myös vaativissa ympäristöissä, kuten teollisuudessa. Taustamelun eristävän mikrofonin ansiosta voit hoitaa myös puhelut ympäristön äänten häiritsemättä.

Heti omasta varastosta

Hinta: 99,90 109,90 €  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 5,90 € Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteestä (Lähellä-paketti, 2-3 vrk)

Määrä: kpl

Tiedostot

Takuuaika: 12 kk

ISOtunes PRO 2.0 bluetooth korvatulppa (EN352)

Uudistettu versio suositusta ISOtunes PRO mallista entistä paremmilla ominaisuuksilla! Langattomat bluetooth korvatulpat sujuvaan ja mukavaan työntekoon. ISOtunes PRO 2.0 korvatulpilla on EN352-2 kuulonsuojainhyväksyntä ja sopivat näin kuulonsuojaimiksi myös vaativissa ympäristöissä, kuten teollisuudessa. ISOtunes PRO 2.0 on erinomainen kuulonsuojain työympäristöihin, joissa tavanomaisia kupusuojaimia ei voida käyttää tai työympäristön olosuhteet ovat erityisen vaativat, esim. kuumuus. Korvatulpat soveltuvat myös erityisen hyvin käytettäväksi yhdessä muiden henkilösuojainten, kuten kypärien, kasvonsuojainten ja hengityssuojainten kanssa.

Bluetooth yhteyden avulla yhdistät puhelimesi ja kuulonsuojaimet, hoidat tulevat puhelut ja kuuntelet musiikkia ilman häiritseviä välijohtoja samalla kun jatkat töitäsi. Voit kuunnella radiota tai musiikkia kännykän (mp3, nettiradio, streaming -palvelut) kautta ja samalla kuulosi pysyy suojattuna. Melukompensoitu puhemikrofoni eristää tasaisen taustamelun, eikä se pääse häiritsemään puhelun aikana. Siksi voit hoitaa tärkeät puhelusi myös kesken työteon, ympäristön melun häiritsemättä. ISOtunes PRO 2.0 bt kuulokkeet voit liittää kahteen eri laitteeseen samanaikaisesti (ns. Multipoint ominaisuus).

ISOtunes PRO 2.0 korvatulpat asettuvat tukevasti korviisi ja vaimentavat ympäristön äänet tehokkaasti. SafeMax äänentason rajoitin pitää huolta, ettei nappikuulokkeiden oma äänentuotanto ylitä 79 dB. Korvatulpat ovat myös hygieeninen valinta, sillä ne voi pestä. Pakkauksessa tulee yksi pari jokaista kokoa Memory foam vaahtomuovia olevia ISOtunes TRILOGY vaihtotulppia, sekä silikoniset kuusenmalliset tulpat, joten sopivaa kokoa ei tarvitse tilausvaiheessa tietää. Jatkossa sopivan tulpan löydyttyä voi tarvikkeena tilata juuri itselleen sopivia tulppia.
Huom. silikonisia vaihtotulppia ei ole hyväksytty kuulonsuojaukseen, joten niitä voi käyttää silloin, kun kuulonsuojaus ei ole edellytyksenä.

ISOtunes PRO 2.0 kuulokkeilla akunkesto on vähintään 16 tuntia.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • bluetooth 5.0
  • akunkesto 16+ tuntia
  • BT yhteys mahdollista kahteen laitteeseen samanaikaisesti (multipoint)
  • pöly- ja vesitiivis (IP67)
  • aptX äänenlaatu
  • taustamelun vaimennus myös puhelun aikana
  • muotoiltava korvasanka
  • SafeMax sisäinen äänenrajoitin 79 dB
  • EN352-2 hyväksytyt kuulonsuojaimet
  • SNR32 (TRILOGY tulpilla)

Pakkauksen sisältö

4 paria ISOtunes TRILOGY tulppia (koot XS/S/M/L), 1 pari kuusenmallisia silikonitulppia, USB latauskaapeli (micro-USB), 2 kiinnitysklipsiä kaapeleille, 1 kiinnitysklipsi sekä kestävä säilytyskotelo.

HUOM. Hygieniatuote, ei palautusoikeutta.
ISOtunes myöntää tuotteelle 30 päivän tyytyväisyystakuun. Tähän liittyvät asiat hoidetaan suoraan ISOtunesin kautta paketissa olevien ohjeiden mukaan.

Tuotevideot


 

Arvostele tämä tuote

08.10.2020 - Jaska

Hyvin on pelannut teollisuusympäristössä. Akku kestää hyvin sen kaksi työpäivää. äänenlaatu on hyvä. Ainut miinus on vaihtotulpien koko. xs-koko ovat aavusten verran liian pienet ja s-koko on taas aavusten verran liian isot. Muutekin vaihtotulpat ovat isokoisia verrattuna muitten valmistajien vaihtotulppiin

09.09.2020 - Markku

Toimii kuten ajattelinkin. Radion kuuntelu onnistuu hyvin kovassakin melussa. Tarvittaessa voi laitta koppasuojaimet lisäksi.

17.08.2020 - Duunari

Ei voi kehua, ei toiminut tehdasympäristössä. Puheluiden puhuminen aivan mahdotonta toisessa päässä linjaa. Kaikki staattinen meteli menee lävitse(mm sähkötrukin "melu", kanttikoneen moottorin hurina jne), polkupyörällä ajettaessa ajoviima suhisee ja jos menee hiljaiseen tilaan, niin puhelu kaikuu. Tämä kaikki toisessa päässä linjaa. Itse kuulee kyllä hyvin ja musiikin toisto hyvä + akun kesto hyvä.
Palautus ISOTUNES:lle ohjeiden mukaan onnistui helposti.

Puheluiden takia ostin kyseisen tuotteen, oli pettymys.

22.07.2020 - TJ

Raksahommiin sopivat kuulokkeet. Voi luopua kypäräkuulosuojaimista. Akku kestää pari työpäivää. Kuulee ilman musiikkia hyvin keskustella. Riittää volyymiä vaikka meteliä olisi enemmänkin ympärillä. Itsellä tasotekone huutaa vieressä sen abaut 110Db ja hyvin pärjää suurimmilla tulpilla. Suosittelen

01.07.2020 - Maku

Ihan toimivat kuulosuojaimet

12.06.2020 - Make