ISOtunes

ISOtunes PRO 2.0 bluetooth korvatulppa (EN352)

Langattomat bluetooth korvatulpat sujuvaan ja mukavaan työntekoon. ISOtunes PRO 2.0 kuulokkeet saat liitettyä kahteen laitteeseen.

ISOtunes PRO 2.0 korvatulpilla on EN352-2 kuulonsuojainhyväksyntä ja sopivat näin kuulonsuojaimiksi myös vaativissa ympäristöissä, kuten teollisuudessa. Taustamelun eristävän mikrofonin ansiosta voit hoitaa myös puhelut ympäristön äänten häiritsemättä.

- 30 päivän tyytyväisyystakuu -

Heti omasta varastosta

Hinta: 99,90  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 5,90 € Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteestä (Lähellä-paketti, 2-3 vrk)

Määrä: kpl

Tiedostot

Takuuaika: 12 kk

ISOtunes PRO 2.0 bluetooth korvatulppa (EN352)

Uudistettu versio suositusta ISOtunes PRO mallista entistä paremmilla ominaisuuksilla! Langattomat bluetooth korvatulpat sujuvaan ja mukavaan työntekoon. ISOtunes PRO 2.0 korvatulpilla on EN352-2 kuulonsuojainhyväksyntä ja sopivat näin kuulonsuojaimiksi myös vaativissa ympäristöissä, kuten teollisuudessa. ISOtunes PRO 2.0 on erinomainen kuulonsuojain työympäristöihin, joissa tavanomaisia kupusuojaimia ei voida käyttää tai työympäristön olosuhteet ovat erityisen vaativat, esim. kuumuus. Korvatulpat soveltuvat myös erityisen hyvin käytettäväksi yhdessä muiden henkilösuojainten, kuten kypärien, kasvonsuojainten ja hengityssuojainten kanssa.

Bluetooth yhteyden avulla yhdistät puhelimesi ja kuulonsuojaimet, hoidat tulevat puhelut ja kuuntelet musiikkia ilman häiritseviä välijohtoja samalla kun jatkat töitäsi. Voit kuunnella radiota tai musiikkia kännykän (mp3, nettiradio, streaming -palvelut) kautta ja samalla kuulosi pysyy suojattuna. Puhemikrofoni eristää tasaisen taustamelun, eikä se pääse häiritsemään puhelun aikana. Siksi voit hoitaa tärkeät puhelusi myös kesken työteon, ympäristön melun häiritsemättä. ISOtunes PRO 2.0 bt kuulokkeet voit liittää kahteen eri laitteeseen samanaikaisesti (ns. Multipoint ominaisuus).
ISOtunes suojainten taustamelun eristys toimii parhaiten tasaisessa melussa. Kovassa melussa kommunikointia varten suosittelemme käytettäväksi kuulonsuojaimia ulkoisella melukompensoidulla mikrofonilla, kuten esim. Hellberg Xstream LD bluetooth + puomimikrofoni tai 3M Peltor WS Alert XP APP bluetooth MRX21A5WS6, SNR30

ISOtunes PRO 2.0 korvatulpat asettuvat tukevasti korviisi ja vaimentavat ympäristön äänet tehokkaasti. SafeMax äänentason rajoitin pitää huolta, ettei nappikuulokkeiden oma äänentuotanto ylitä 79 dB. Korvatulpat ovat myös hygieeninen valinta, sillä ne voi pestä. Pakkauksessa tulee yksi pari jokaista kokoa Memory foam vaahtomuovia olevia ISOtunes TRILOGY vaihtotulppia, sekä silikoniset kuusenmalliset tulpat, joten sopivaa kokoa ei tarvitse tilausvaiheessa tietää. Jatkossa sopivan tulpan löydyttyä voi tarvikkeena tilata juuri itselleen sopivia tulppia.
Huom. silikonisia vaihtotulppia ei ole hyväksytty kuulonsuojaukseen, joten niitä voi käyttää silloin, kun kuulonsuojaus ei ole edellytyksenä.

ISOtunes PRO 2.0 kuulokkeilla akunkesto on vähintään 16 tuntia.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • bluetooth 5.0
  • akunkesto 16+ tuntia
  • BT yhteys mahdollista kahteen laitteeseen samanaikaisesti (multipoint)
  • pöly- ja vesitiivis (IP67)
  • aptX äänenlaatu
  • taustamelun vaimennus myös puhelun aikana
  • muotoiltava korvasanka
  • SafeMax sisäinen äänenrajoitin 79 dB
  • EN352-2 hyväksytyt kuulonsuojaimet
  • SNR32 (TRILOGY tulpilla)

Pakkauksen sisältö

4 paria ISOtunes TRILOGY tulppia (koot XS/S/M/L), 1 pari kuusenmallisia silikonitulppia, USB latauskaapeli (micro-USB), 2 kiinnitysklipsiä kaapeleille, 1 kiinnitysklipsi sekä kestävä säilytyskotelo.

HUOM. Hygieniatuote, ei palautusoikeutta.
ISOtunes myöntää tuotteelle 30 päivän tyytyväisyystakuun, jonka puitteissa suojaimet on mahdollista palauttaa ja suojainten osuus hyvitetään.

Tuotevideot


 

Arvostele tämä tuote

27.04.2021 - Mika

Hyvät musiikinkuun. Huonot puhelinkuulokkeet. Toisessa päässä ei kuule puhetta, koska meteli menee läpi. Jopa autossa ajaessa linjan toisessa päässä ei meinaa kuulla minun puhetta.

18.04.2021 - JesseV

Ajattelin arvostella tuotteen vasta nyt kun on kunnon kokemukset alla. Viikon testillä olisin antanut 4 tähteä. Nyt kuitenkin 15kk ja yli 2000 tunnin kokemuksella annan 3 tähteä.

Äänenlaatu on riittävä, mutta desibelirajoitus ehkä pykälän liian pieni ympäristön meluun nähden. Eli vaimennustaso ei ollut sitä mitä odotin. Speksien mukaan samaa tasoa kuin Peltoreiden radioversiossa, mutta käytännössä ylisuurellakin tulppaosalla huolellisesti korvaan ängyttynä ei pääse samalle tasolle. No kuitenkin suht hyvin vaimentaa ääniä ja työskentely mukavaa teollisuusalan kokoonpanotyössä.

Mukana tulleet korvakappaleet kestävät 1-3kk kovalla käytöllä (täysiä työpäiviä ja useita poistoja/korvaanlaittoja), sen jälkeen tulpan sisällä oleva muovinen kierteen vastakappale repeää ja tulpat eivät pysy enää kunnolla kiinni kaiuttimessa.

Puheluissa vastaanottajalla ollut vaikeuksia kuulla puhetta. Varmasti ympäristöllä vaikutusta tähän asiaan.

Paras ominaisuus tietenkin akkukesto, erinomainen. :)

14kk jälkeen nappien ympärillä oleva kumisuojus lähti irti ja nappien painaminen hankalaa nyt. Jos tulpat olisi metallisilla kierreosilla ja äänenvoimakkuudessa enemmän säätövaraa, ostaisin uudet ja suosittelisin muillekin. Nyt kiikun kaakun.

12.04.2021 - Mikko

Puhelut onnistuu myös pienkuormaajalla ajaessa. Tällaiset juuri tarvitsinkin

02.04.2021 - Leena

Äänenlaatu on hyvä. Pysyvät hyvin korvissa. Vaihtotulpat liian suuria. Vähämeluisessa paikassa ok. Kovassa melussa eivät toimi minulla. Lenkkeillessä nautin, kun pysyvät korvissa.

Agripalvelu.fi vastaa
Pakkauksessa ei tule varsinaisesti vaihtotulppia, vaan eri kokoisia tulppia, joista voi valita itselleen sopivan koon. Kun tietää koon (sisäosan värikoodit auttaa), voi tilata sitä kokoa vaihtotulppia lisää.

08.10.2020 - Jaska

Hyvin on pelannut teollisuusympäristössä. Akku kestää hyvin sen kaksi työpäivää. äänenlaatu on hyvä. Ainut miinus on vaihtotulpien koko. xs-koko ovat aavusten verran liian pienet ja s-koko on taas aavusten verran liian isot. Muutekin vaihtotulpat ovat isokoisia verrattuna muitten valmistajien vaihtotulppiin

09.09.2020 - Markku

Toimii kuten ajattelinkin. Radion kuuntelu onnistuu hyvin kovassakin melussa. Tarvittaessa voi laitta koppasuojaimet lisäksi.

17.08.2020 - Duunari

Ei voi kehua, ei toiminut tehdasympäristössä. Puheluiden puhuminen aivan mahdotonta toisessa päässä linjaa. Kaikki staattinen meteli menee lävitse(mm sähkötrukin "melu", kanttikoneen moottorin hurina jne), polkupyörällä ajettaessa ajoviima suhisee ja jos menee hiljaiseen tilaan, niin puhelu kaikuu. Tämä kaikki toisessa päässä linjaa. Itse kuulee kyllä hyvin ja musiikin toisto hyvä + akun kesto hyvä.
Palautus ISOTUNES:lle ohjeiden mukaan onnistui helposti.

Puheluiden takia ostin kyseisen tuotteen, oli pettymys.

22.07.2020 - TJ

Raksahommiin sopivat kuulokkeet. Voi luopua kypäräkuulosuojaimista. Akku kestää pari työpäivää. Kuulee ilman musiikkia hyvin keskustella. Riittää volyymiä vaikka meteliä olisi enemmänkin ympärillä. Itsellä tasotekone huutaa vieressä sen abaut 110Db ja hyvin pärjää suurimmilla tulpilla. Suosittelen

01.07.2020 - Maku

Ihan toimivat kuulosuojaimet

12.06.2020 - Make