ISOtunes

ISOtunes Sport ADVANCE kuuleva BT korvatulppa

Suosittu ISOtunes nyt myös kuulevana!
Uusi ISOtunes Sport ADVANCE kuulevat bluetooth korvatulpat ovat suunniteltu metsästykseen. ISOtunes Sport ADVANCE kuulokkeet saat liitettyä kahteen laitteeseen (Multipoint, dual connectivity)
 

Heti omasta varastosta

Hinta: 149,00 169,00 €  sis. alv

Alin hinta 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua: 169,00 €

Edullisin toimitustapa tuotteelle on 5,90 € Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteestä (Lähellä-paketti, 2-3 vrk)

Määrä: kpl

Tiedostot

Takuuaika: 12 kk

ISOtunes Sport ADVANCE kuuleva BT korvatulppa

Suosittu ISOtunes nyt myös kuulevana!
ISOtunes Sport ADVANCE kuulevat bluetooth korvatulpat ovat suunniteltu metsästykseen.
ISOtunes korvatulpat ovat erinomainen kuulonsuojainvalinta ympäristöihin, joissa tavanomaisia kupusuojaimia ei voida käyttää tai ympäristön olosuhteet ovat erityisen vaativat, esim. kuumuus. Bluetooth yhteydellä kuuntelet mitä haluat, missä haluat riippumatta ympäristöstä, ja kuulevan toiminnon ansiosta kuulet mitä ympäristössä tapahtuu. Näitä kuulonsuojaimia olet odottanut!

Bluetooth yhteys kahteen laitteeseen (Multipoint)
Bluetooth yhteyden avulla yhdistät puhelimesi ja kuulonsuojaimet, hoidat tulevat puhelut ja kuuntelet musiikkia ilman häiritseviä välijohtoja samalla kun jatkat töitäsi. Voit kuunnella radiota tai musiikkia kännykän (mp3, nettiradio, streaming -palvelut) kautta ja samalla kuulosi pysyy suojattuna. Puhemikrofoni eristää tasaisen taustamelun, eikä se pääse häiritsemään puhelun aikana. Siksi voit hoitaa tärkeät puhelusi ympäristön melun häiritsemättä. ISOtunes Sport ADVANCE kuulokkeet saat liitettyä kahteen laitteeseen samanaikaisesti (Multipoint, dual connectivity).

Lue artikkelimme koskien käyttöä VHF-radiopuhelimen kanssa: ISOtunes kuulonsuojaimet ja Lafayette Smart BT VHF-puhelin

Tactical Sound Control & SafeMax -tekniikka
ISOtunes Sport ADVANCE kuulonsuojaimet käyttävät TSC-äänenhallintatekniikkaa (Tactical Sound Control). Tämä mikrofonitekniikka mahdollistaa käyttäjän kuulevan ympäristön äänet aina turvallisella kuuntelutasolla. Kun ympäröivä melu ylittää turvallisen kuuntelun tason, mikrofonitekniikka vastaa välittömästi ja vaimentaa äänen turvalliselle tasolle. Tämä ominaisuus on automaattisesti päällä ja ulkoista äänenvoimakkuutta voi säätää. Kuvuissa olevat mikrofonit voimistavat ympäristön ääniä jopa 8-kertaiseksi.

ISOtunes Sport ADVANCE korvatulpat asettuvat tukevasti korviisi ja vaimentavat ympäristön äänet tehokkaasti. SafeMax äänitason rajoitin pitää huolta, ettei nappikuulokkeiden oma äänentuotanto ylitä 85 dB. Huom. tämä ylittää EN352 raja-arvon, eikä siksi ole hyväksytty eurooppalaisen EN352-2 standardin mukaiseksi korvatulpaksi. Jos tarvitse hyväksytyn kuulonsuojaimen, katso ISOtunes Pro 2.0 + AWARE EN352 kuulevalla ominaisuudella.

Korvatulpat ovat myös hygieeninen valinta, sillä ne voi pestä. Pakkauksessa tulee yksi pari jokaista kokoa Memory foam vaahtomuovia olevia ISOtunes TRILOGY vaihtotulppia, sekä silikoniset kuusenmalliset tulpat, joten sopivaa kokoa ei tarvitse tilausvaiheessa tietää. Jatkossa sopivan tulpan löydyttyä voi tarvikkeena tilata juuri itselleen sopivia tulppia.
Huom. silikonisia vaihtotulppia ei ole hyväksytty kuulonsuojaukseen, joten niitä voi käyttää silloin, kun kuulonsuojaus ei ole edellytyksenä.

ISOtunes Sport ADVANCE kuulokkeilla akunkesto on vähintään 10 tuntia.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Bluetooth 5.0
 • Ympäristönkuuntelu, ts. kuuleva ominaisuus
 • BT yhteys mahdollista kahteen laitteeseen samanaikaisesti (multipoint)
 • Akunkesto 10 tuntia
 • Latausaika 2-3 tuntia
 • Pöly- ja vesitiivis (IP67)
 • aptX äänenlaatu
 • Taustamelun vaimennus myös puhelun aikana
 • Muotoiltava korvasanka
 • SafeMax sisäinen äänenrajoitin 85 dB - huom. EI täytä EN352 sisäisen äänentuotannon osalta
 • SNR 33 (H = 33dB M = 30dB L = 28dB) TRILOGY tulpilla

Pakkauksen sisältö

4 paria ISOtunes TRILOGY tulppia (koot XS/S/M/L), 1 pari kuusenmallisia silikonitulppia, USB latauskaapeli (micro-USB), 2 kiinnitysklipsiä kaapeleille, 1 kiinnitysklipsi sekä kestävä säilytyskotelo.

HUOM. Hygieniatuote, ei palautusoikeutta.
ISOtunes myöntää tuotteelle 30 päivän tyytyväisyystakuun, jonka puitteissa suojaimet on mahdollista palauttaa ja suojainten osuus hyvitetään.

Tuotevideot

Arvostele tämä tuote

10.07.2021 - T

Taustalla ärsyttävä jatkuva taustahumina, kun ympäristön kuuntelu on suuremmalla kuin yksi painallus,oli sitten sisällä tai ulkona.
Paksu niskaselle johto on hiuka nafti.
Kovien äänien suojaus on ihan ok tasoa, mutta ei vedä vertoja kupu/kalliimman hintaluokan nappisuojille.

01.03.2021 - mp

hyvä