ISOtunes kuulonsuojaimet työhön ja vapaa-aikaan

ISOtunes PRO Aware kuuleva BT korvatulppa (EN352)

ISOtunes PRO 2.0 nyt kuulevana! Langattomat bluetooth korvatulpat sujuvaan ja mukavaan työntekoon. ISOtunes PRO Aware kuulokkeet saat liitettyä kahteen laitteeseen.

ISOtunes PRO Aware korvatulpilla on EN352-2 kuulonsuojainhyväksyntä ja sopivat näin kuulonsuojaimiksi myös vaativissa ympäristöissä, kuten teollisuudessa. Taustamelua eristävän mikrofonin ansiosta voit hoitaa myös puhelut ympäristön äänten häiritsemättä.

HUOM. Hygieniatuote, ei palautusoikeutta.

Heti omasta varastosta

Hinta: 149,00  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 5,90 € Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteestä (Lähellä-paketti, 2-3 vrk)

Määrä: kpl

Tiedostot

Takuuaika: 12 kk

ISOtunes PRO Aware kuuleva bluetooth korvatulppa (EN352)

Suosittu ISOtunes nyt myös kuulevana!
Langattomat bluetooth korvatulpat sujuvaan ja mukavaan työntekoon. ISOtunes PRO Aware korvatulpilla on EN352-2 kuulonsuojainhyväksyntä ja sopivat näin kuulonsuojaimiksi myös vaativissa ympäristöissä, kuten teollisuudessa. ISOtunes PRO Aware on erinomainen kuulonsuojain työympäristöihin, joissa tavanomaisia kupusuojaimia ei voida käyttää tai työympäristön olosuhteet ovat erityisen vaativat, esim. kuumuus. Bluetooth yhteydellä kuuntelet mitä haluat, missä haluat riippumatta ympäristöstä, ja kuulevan toiminnon ansiosta kuulet mitä ympäristössä tapahtuu. Korvatulpat soveltuvat myös erityisen hyvin käytettäväksi yhdessä muiden henkilösuojainten, kuten kypärien, kasvonsuojainten ja hengityssuojainten kanssa.

Bluetoothyhteys kahteen laitteeseen (Multipoint)
Bluetoothyhteyden avulla yhdistät puhelimesi ja kuulonsuojaimet, hoidat tulevat puhelut ja kuuntelet musiikkia ilman häiritseviä välijohtoja samalla kun jatkat töitäsi. Voit kuunnella radiota tai musiikkia kännykän (mp3, nettiradio, streaming -palvelut) kautta ja samalla kuulosi pysyy suojattuna. Puhemikrofoni eristää tasaisen taustamelun, eikä se pääse häiritsemään puhelun aikana. Siksi voit hoitaa tärkeät puhelusi myös kesken työteon, ympäristön melun häiritsemättä. ISOtunes PRO Aware bt kuulokkeet voit liittää kahteen eri laitteeseen samanaikaisesti (ns. Multipoint ominaisuus).
ISOtunes suojainten taustamelun eristys toimii parhaiten tasaisessa melussa. Kovassa melussa kommunikointia varten suosittelemme käytettäväksi kuulonsuojaimia ulkoisella melukompensoidulla mikrofonilla, kuten esim. Hellberg Xstream LD bluetooth + puomimikrofoni tai 3M Peltor WS Alert XP APP bluetooth MRX21A5WS6, SNR30

Aware & SafeMax-tekniikka™
ISOtunes PRO Aware kuulonsuojaimet käyttävät taktista Aware -tekniikka. Tämä mikrofonitekniikka mahdollistaa käyttäjän kuulevan ympäristön äänet aina turvallisella kuuntelutasolla. Kun ympäröivä melu ylittää turvallisen kuuntelun tason, mikrofonitekniikka vastaa välittömästi ja vaimentaa turvalliselle tasolle.

Tämä ominaisuus kytkeytyy automaattisesti päälle, kun tämä tuote kytkeytyy päälle ja äänenvoimakkuuden säätäminen on helppoa.

ISOtunes PRO Aware korvatulpat asettuvat tukevasti korviisi ja vaimentavat ympäristön äänet tehokkaasti. SafeMax äänentason rajoitin pitää huolta, ettei nappikuulokkeiden oma äänentuotanto ylitä 79 dB. Korvatulpat ovat myös hygieeninen valinta, sillä ne voi pestä. Pakkauksessa tulee yksi pari jokaista kokoa Memory foam vaahtomuovia olevia ISOtunes TRILOGY vaihtotulppia, sekä silikoniset kuusenmalliset tulpat, joten sopivaa kokoa ei tarvitse tilausvaiheessa tietää. Jatkossa sopivan tulpan löydyttyä voi tarvikkeena tilata juuri itselleen sopivia tulppia.
Huom. silikonisia vaihtotulppia ei ole hyväksytty kuulonsuojaukseen, joten niitä voi käyttää silloin, kun kuulonsuojaus ei ole edellytyksenä.

ISOtunes PRO Aware kuulokkeilla akunkesto on vähintään 10 tuntia.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • EN352-2 hyväksytyt kuulonsuojaimet
 • Bluetooth 5.0
 • Ympäristönkuuntelu, ts. kuuleva ominaisuus
 • BT yhteys mahdollista kahteen laitteeseen samanaikaisesti (multipoint)
 • Akunkesto 10 tuntia
 • Latausaika 2-3 tuntia
 • Pöly- ja vesitiivis (IP67)
 • Taustamelun vaimennus myös puhelun aikana
 • Muotoiltava korvasanka
 • SafeMax sisäinen äänenrajoitin 79 dB
 • SNR 33 (H = 33dB M = 30dB L = 28dB) TRILOGY tulpilla

Pakkauksen sisältö

ISOtunes PRO 2.0 + Aware bluetooth korvatulpat, 4 paria ISOtunes TRILOGY tulppia (koot XS/S/M/L), 1 pari kuusenmallisia silikonitulppia, USB latauskaapeli (micro-USB), 2 kiinnitysklipsiä kaapeleille, 1 kiinnitysklipsi sekä kestävä säilytyskotelo.

HUOM. Hygieniatuote, jolla ei normaalia peruutusoikeutta.

Tuotevideot
Arvostele tämä tuote

09.07.2023 - Hitsaaja

Huonot. Ensimmäiset hajosi alle vuodessa ja ne jotka takuussa sain tilalle hajosi vuoden päästä. Ilmeisesti ei sovellu metallitöihin.

11.07.2022 - Mh

Plussaa hyvästä vaimennuksesta ja akun kestosta. Miinuksena isohko koko. sanka piti purkaa että sai istumaan korvaan ja alle kk käytön jälkeen se kuulevan ominaisuuden nappi on sökö. Äänenlaatu ei kaksinen. Kai nämä käytössä menee mutta en osta toiste

10.06.2021 - Koleksi

Toimivat ampumaradalla hyvin, ruohonleikkuuseen käyvät myös. Mikrofonin toiminnasta meluisassa ympäristössä ei ole kokemusta, normi oloissa ei ole tullut moitteita.

06.04.2021 - M

Vaimentaa hyvin melun kun kuuleva ominaisuus on pois päältä. Mielestäni kuuleva ominaisuus on huonosti toteutettu, kovia ääniä vaimentaessa pitää ärsyttävää rapinaa. Puheluiden soittamiseen metelistä eivät sovellu hyvin, mikrofonin taustamelun vaimennus ei toimi riittävän hyvin.

29.03.2021 - CNC Keisari

Toimii yhtä hyvin hyvin kun pro 2.0 mutta kuuleva ominaisuus ei sovi tehdastyöntekijöille. Kaukaa tulevat äänet ja muu taustamelu tulee lävitse.

28.03.2021 - Mato

Toimii erinomaisesti eri ympäristöissä. Vaihto tulppia voisi olla vielä enemmän erilaisia jotta optimi löysi nyt joutui tekemään kompromissin.