Sundström

Sundström SR 294 ABE2 -kaasusuodatin

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Kaasuilta ja höyryiltä suojaava suodatin, jossa on optimoitu imeytyminen.

Huom. Ei puhallinsuojaimiin! Puhallinsuojaimeen tarvitset suodattimen Sundström SR 515 tai Sundström SR 597.

Heti omasta varastosta

Hinta: 24,90  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 5,90 € Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteestä (Lähellä-paketti, 2-3 vrk)

Määrä: kpl

Tiedostot

Sundström SR 294 ABE2 -kaasusuodatin, 1 kpl

Kaasuilta ja höyryiltä suojaava suodatin, jossa on optimoitu imeytyminen.

2 luokan SR 294 -kaasusuodatin on suunniteltu käytettäväksi Sundströmin puoli- ja kokonaamareiden kanssa. Suodattimet ovat ABE-tyyppiä ja suojaavat seuraavantyyppisiltä kaasuilta ja höyryiltä: Tyyppi A suojaa orgaanisilta kaasuilta ja höyryiltä, kuten liuottimilta, joiden kiehumispiste > +65 °C. Tyyppi B suojaa epäorgaanisilta kaasuilta ja höyryiltä, kuten kloori, rikkivety ja syaanivety. Tyyppi E suojaa happamilta kaasuilta ja höyryiltä, kuten rikkidioksidilta ja fluorivedyltä. Kaasusuodatin voidaan yhdistää helposti SR 510 P3 R -hiukkassuodattimeen, jolloin saadaan suojaus myös aerosoleilta (hiukkaset), esim. ruiskumaalauksen aikana.

Tämä suodatin soveltuu hyvin esim. kauneudenhoitoalla (ripsien pidennyksessä käytettävä ripsiliima, rakennekynnet) syntyviin liimahöyryihin. Suosittelemme aina tutustumaan käytettävän aineen käyttöturvallisuustiedotteeseen.

Kukin kaasusuodatin suojaa erityiseltä aineelta tai aineryhmältä. Kaasusuodatin absorboi tietyn määrän epäpuhtauksia, kunnes se kyllästyy. Kyllästymisen jälkeen epäpuhtauksia vuotaa yhä enemmän. Suodatin pitää vaihtaa hyvissä ajoin ennen kuin näin tapahtuu. Tämä on parasta tehdä työpaikan altistumismittausten jälkeen. Kun tämä ei ole mahdollista, suosittelemme suodattimen vaihtamista yhden työviikon jälkeen tai aikaisemmin, jos havaitaan epäpuhtauksien hajua tai makua.

Suojaa orgaanisilta yhdisteiltä, joiden kiehumispiste on yli 65° C. Esim. maalien, liimojen ja lakkojen valmistus, sekä käyttö (mm lakkabensiini, tolueeni, styreeni, tärpätti ja asetoni).

Huom. Puhallinsuojaimeen tarvitset suodattimen Sundström SR 515 tai Sundström SR 597.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.